Självklara valet för billackering och skadereparationer

Ända sedan starten har vi på Sällstorps Plåt & Lack haft ett tydligt mål: vi ska vara det självklara valet i vår bransch. Och vi ska vara det för att vi erbjuder våra kunder den bästa billackeringen och den pålitligaste skadeverkstaden för skadereparationer.

Vi växer med uppgiften

Sedan flytten till Varberg Nord har vi kunnat satsa helhjärtat på att bygga den verksamhet vi drömt om. Med våra moderna, anpassade lokaler har vi dels kunnat anställa fler duktiga medarbetare, dels kunnat skapa exakt rätt förutsättningar för både billackering och skadereparationer. 

Förtroende och ansvar

Såväl de flesta stora försäkringsbolag som ett flertal väletablerade bilåterförsäljare vänder sig i första hand till oss när de behöver hjälp. Vi förvaltar förtroendet på det bästa sätt vi känner till: genom stort engagemang och hög kompetens.

Följ med i utvecklingen av skade- och lackeringsverkstaden

Vi har utrymme att fortsätta växa i antal anställda och med nya kunder. Men aldrig på bekostnad av vårt rykte som en trygg partner som erbjuder högsta kvalitet och god service. Det är en position vi ska göra allt för att behålla.

Följ gärna med oss på vår fortsatta resa!