Ytan är allt vid billackeringen!

I vår lackeringsverkstad lämnas inget åt slumpen. Vi har byggt vår moderna anläggning för att vara bäst på lackering, kort sagt. Från tekniska hjälpmedel via färgsystem till modern torkanläggning – allt är uttänkt för bästa resultat vid billackeringen.

Skickliga medarbetare i lackeringsverkstaden

Våra sju medarbetare i lackeringsverkstaden jobbar inte här av en slump. Samtliga är handplockade för sin skicklighet inom billackering och sin passion för läcker finish.

Gott rykte sprider sig – billackering åt bred kundgrupp

I vår lackeringsverkstad utför vi såväl spot repair som hellackeringar med samma professionella inställning. Och ryktet sprider sig. Våra kunder består av bilverkstäder och återförsäljare i hela Halland och sydvästra Västergötland. Välkommen du också.

Om du vill ha hjälp med billackering får du gärna ringa till oss på 0340-314 62 så bokar vi in en tid.

Vi tar hand om skadebesiktningen

Om du har fått skador på din bil behöver vi först utföra en skadebesiktning för att veta vad som behövs åtgärdas på bilen. Du kan antingen komma förbi oss eller förboka en besiktning i vårt bokningssystem. Läs mer här om hur du kan boka skadebesiktning

Vi väljer det bästa inom billackering

Vi väljer noggrant ut vilka leverantörer vi jobbar med. De måste ligga i framkant i utvecklingen och tillhandahålla förstklassiga produkter inom billackering. Här är våra nuvarande samarbetspartners och anledningarna till att vi valt dem.

Billackering från Standox

Vi använder Standox vattenburna färgsystem, Standoblue. Det är billackering som har egenskaper som vi gillar och som syns i slutresultatet. Framför allt ger det stora möjligheter till exakt färgval och är överlägset i sin jämna finish. 

Billackering från Lackman

Brett urval av de bästa produkterna och lång erfarenhet är två avgörande anledningar till att Lackman är vår huvudleverantör. Både för grova rostskyddsmedel och förfinad billackering.